LARA PUJOL    |    Interiorisme & Projectes de disseny
Mon Gourmet TRIPLEX PALLOL Pati fàbrica Moritz Loft a Gràcia Casa portal nou can martinoy --> Girona temps de flors RESTAURANT MASSANA Clinica dental Oficines Ramió Assessors Casa al PGA

ABOUT

Lara Pujol Garriga (Girona, 1987) és Graduada Superior en Disseny d'Interiors per l'Escola EINA de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment resideix entre Girona i Barcelona on treballa com a dissenyadora.

S'introdueix professionalment al sector l'any 2006 al despatx d'arquitectura Arquigest, SL, a Girona, desenvolupant tasques de gestiói projecció per a promocions d'habitatges; combinant aquesta feina amb els estudis universitaris. A finals del 2008 entra com a col·laboradora de Salasstudio, on durant quatre anys i mig, treballa com a mà dreta del prestigiós dissenyador Fernando Salas, a qui considera el seu principal mestre, com a coordinadora del seu estudi situat al recinte de Palo Alto, al districte del 22@ de Barcelona, participa en la realització de diferents projectes de disseny gràfic, industrial i especialment en una àmplia varietat de projectes d’interiorisme diferents en àmbit comercial, residencial i efímer, per clients com el teatre El Molino Cafè-Concierto, les Bodegues Vega Sicília o la firma de moda Custo Barcelona entre altres.

Al 2012 inaugura despatx propi i inicia la seva carrera professional pel seu compte. Treballant entre els seus estudis de Girona i Barcelona ha desenvolupat una amplia varietat de projectes en diferents poblacions del territori català. I es caracteritza per uns dissenys singulars, afinats i personalitzats a cada client. Apareixent els seus projectes en diverses publicacions nacionals.

Motivada també pel disseny de làmpades desenvolupa una col·lecció mitjançant objectes reutilitzats des de l'any 2009 anomenada FoundCre.LAMPS. La qual exposa al 2012 a l'espai La Cripta del FAD en el cicle de La Incubadora "nous talents".

Interessada en la formació constant participa en cursos del Col•legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Barcelona (CAATEEB), la Universitat de Girona (UdG), Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) entre d’altres. Aficionada a la fotografia. Amant del flamenc, apassionada de la música i de viatjar.

Restaurant Japonès DUPLEX CORT REIAL Sala barricas Vega Sicilia

CONTACT


Projectes

Lara Pujol

lara@larapujol.com


Administració

Joan Pujol

joan@larapujol.com


Col·laboradors

Lidia Calabuig

Eva Casadevall

Mariona Coll

Bruna Vila

Plaça del Bell-lloc 11, 17004 Girona

(+34) 616 664 414

info@larapujol.com

PROMOCIÓ LA RIERA LOFT GOLFES Restaurant Divinum La Comuna Coffee APARTAMENTS LLEBRE Loft carrer nou Girona temps de flors. El llibre CABANYA "LA FREIXENEDA" Lofts Barri Vell CAFETERIA ARRELS D'EMPORDÀ Pis carrer nou Casa Sant Daniel Loft mercaders LA TORRE DE CAN PUIG Pis Mozart Oficines Grup Espígol El Molino Masia can pujadiques Restaurant dos torres REBLED BELLVEHI ADVOCATS